Τασία Χριστοδουλοπούλου

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Εμπορεύεται και το φύλο της

30/09/2015 - 15:15

«Aχ! Εσείς, δυστυχισμένες μικρομπακαλίστικες ψυχές, έτοιμες, να πουλήσετε “τοις μετρητοίς” λίγον “ηρωϊσμό”, έστω και για τρεις σκουριασμένες χαλκοδεκάρες, φτάνει να μετρηθεί το “όφελος” πάνω στο τραπέζι της συναλλαγής…».
Αυτά τα θυμωμένα λόγια της Ρόζας Λούξερμπουργκ βούιξαν στα αυτιά μας διαβάζοντας την αυτάρεσκη αυθάδεια της Τασίας Χριστοδουλοπούλου:
«Δεν είμαι στην κυβέρνηση γιατί είμαι γυναίκα, αριστερή και ο κρυπτορατσισμός που υπάρχει έδωσε την ευκαιρία να συγκεντρώσω όλα τα πυρά»!!!

Κυρία Τασία : Τα νησιά πλούτισαν απο τους πρόσφυγες !

09/09/2015 - 10:30

Η πολιτική της Ευρώπης–φρούριο ξεπεράστηκε, τόνισε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου.Μιλώντας στο "The Pressproject" ανέφερε ότι "η επίσημη πολιτική της ΕE είναι η Ευρώπη-φρούριο.

Να τελειώνουμε με τις Τασίες επιτέλους

28/08/2015 - 13:00

Αγρια κόντρα στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό μεταξύ του δημάρχου Κω και της Χριστοδουλοπούλου
Ενταση επικράτησε χθες στη συνεδρίαση της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για το μεταναστευτικό ζήτημα, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλόπουλου, του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα κι όλων των δημάρχων των νησιών του Αιγαίου

«Ακούσαμε πως άνοιξαν τα σύνορα στην Ελλάδα και ήρθαμε» - 1,5 δις ευρώ ο ετήσιος τζίρος των δουλεμπόρων

14/04/2015 - 12:45

«Ακούσαμε πως άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδας και ήρθαμε». Αυτή είναι η αυθόρμητη απάντηση πολλών από τους δεκάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που συσσωρεύονται αυτές τις μέρες στα ελληνικά νησιά και στον Έβρο και ύστερα από ολιγοήμερη «φιλοξενία» τους εκεί, μεταφέρονται μαζικά κυρίως στην Αθήνα.

Subscribe to Τασία Χριστοδουλοπούλου