παράνομοι μετανάστες

Πόσους παράνομους μετανάστες θα έχουμε στην Ελλάδα στο τέλος του 2016;

04/01/2016 - 09:30

Στην Ελλάδα εισέβαλαν το 2015 περί το 1.000.000 άνθρωποι που επιβάρυναν την οικονομία, είχαν αρνητική επίδραση στον τουρισμό των νησιών και δοκίμασαν τις αντοχές των τοπικών κοινωνιών. Η ροή προσφύγων και παράνομων μεταναστών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση προς τα ελληνικά νησιά, όπου καθημερινά εξακολουθούν να καταφτάνουν 3.000 με 4.000 άτομα, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και τα μποφόρ που πνέουν στο Αιγαίο.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Ταε Κβον Ντο: Επεισόδια μεταξύ των παράνομων μεταναστών - 100 προσαγωγές

12/12/2015 - 21:45

Ο δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος, κατήγγειλε στο MEGA ότι μια ομάδα Μαροκινών επιχείρησε να πουλήσει προστασία σε άλλους μετανάστες, λέγοντας: "Βρήκα έναν με σπασμένο χέρι και έναν άλλο γδαρμένο κυριολεκτικά Ιρανός ο ένας Αλγερινός ο άλλος. Μου είπαν ότι μια ομάδα Μαροκινών τους εκβιάζει πως είτε μας δίνετε τα λεφτά σας, είτε φεύγετε. Το αποτέλεσμα είναι να τους γδύνουν, να τους χτυπάνε και να τους βγάζουν έξω από το κέντρο".

Περάστε κόσμε στο ξέφραγο αμπέλι! Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες φτάνουν καθημερινά στη Λέσβο!

21/09/2015 - 17:45

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας, με χιλιάδες παράνομους μετανάστες από χώρες της Μέσης Ανατολής και της Ασίας, που φτάνουν καθημερινά στη Λέσβο .
Ο αριθμός των αφικνούμενων ξεπερνά τους 2.000 καθημερινά, ενώ μερικές φορές -όπως το Σαββατοκύριακο- φτάνει τους 4.000 ημερησίως.

Μια ακόμη ντροπή για τον "πολιτισμένο" κόσμο... Δεκαπέντε βρέφη και παιδιά μεταξύ των νεκρών στο Φαρμακονήσι

13/09/2015 - 23:30

Ανήλικα είναι πολλά από τα θύματα της νέας τραγωδίας που εκτυλίσσεται από το πρωί της Κυριακής ανοιχτά του Φαρμακονησίου, έπειτα από ανατροπή σκάφους με πρόσφυγες. 

Στους 34 νεκρούς που έχουν περισυλλεγεί μέχρι στιγμής, περιλαμβάνονται τέσσερα βρέφη και 11 μικρά παιδιά -έξι αγόρια και πέντε κορίτσια.

Ουγγαρία: «Κινητά δικαστήρια» στα σύνορα θα δικάζουν τους παράνομα εισερχόμενους! Άκουσες Τασία;;;

13/09/2015 - 09:00

Τα πρώτα κινητά δικαστήρια στα σύνορα με την Σερβία για να διώκουν μετανάστες που εισέρχονται παράνομα στην χώρα, θα θέσουν σε λειτουργία την επόμενη εβδομάδα οι αρχές της Ουγγαρίας. Θα περιλαμβάνουν δικαστές και εισαγγελείς με ειδικά αυτοκίνητα και θα δικάζουν ΑΜΕΣΑ τους δράστες, ώστε να μην προωθούνται προς τα ενδότερα της Ουγγαρίας. Άντε και στα δικά μας!

Στο λιμάνι του Πειραιά φτάνουν τρία πλοία με χιλιάδες παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες

08/09/2015 - 14:45

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να φτάσει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μεταφέροντας από τη Μυτιλήνη 2.187 παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες. Στο λιμάνι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα από το Λιμενικό Σώμα για την ασφαλή αποβίβασή τους.

Κρουαζιέρες στη Λέσβο ακυρώνονται λόγω της κατάστασης με τους παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες

08/09/2015 - 14:15

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.
Σοβαρές επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση της Λέσβου προκαλεί η κρίση με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες.
Από τη Δευτέρα και μέχρι την Πέμπτη ακυρώθηκαν έξι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων που είχαν προγραμματισθεί στη Μυτιλήνη και στον Μόλυβο με περίπου 5.000 επιβαίνοντες. Τα κρουαζιερόπλοια θα προσεγγίσουν τελικά το λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο.

Μπέμπε Γκρίλλο : Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να απελαύνονται

Η εντύπωση ότι μπορεί οποιοσδήποτε να έρθει στην Ιταλία και στη συνέχεια να εξαφανιστεί, εξαπλώνεται παντού σε όλη την Αφρική. Έτσι, ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα μπορούσαν να έρθουν  στην Ιταλία τους επόμενους μήνες λόγω του κυβερνητικού «φιλανθρωπισμού».Και μετά τι; Δε θα πρόκειται πλέον για μεταναστευτικό πρόβλημα αλλά για  μια κατάσταση πολέμου. Θα έχουμε κοινωνική σύγκρουση που κανείς δε θα έχει την παραμικρή ιδέα πώς να επιλύσει.
22/04/2015 - 19:45

Το Κίνημα των 5 Αστέρων ζητά να απελαύνονται οι μετανάστες που δεν έχουν καθεστώς πρόσφυγα, οι οποίοι φτάνουν σε ιταλικό έδαφος με ανάρμοστο τρόπο.Σε κάθε χώρα του κόσμου οι λαθρομετανάστες απελαύνονται. Πρόκειται για ζήτημα απλής κοινής λογικής.

«Ακούσαμε πως άνοιξαν τα σύνορα στην Ελλάδα και ήρθαμε» - 1,5 δις ευρώ ο ετήσιος τζίρος των δουλεμπόρων

14/04/2015 - 12:45

«Ακούσαμε πως άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδας και ήρθαμε». Αυτή είναι η αυθόρμητη απάντηση πολλών από τους δεκάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που συσσωρεύονται αυτές τις μέρες στα ελληνικά νησιά και στον Έβρο και ύστερα από ολιγοήμερη «φιλοξενία» τους εκεί, μεταφέρονται μαζικά κυρίως στην Αθήνα.

Οι λαθρομετανάστες και τo μεταμοντέρνο AN ( IF ) του Ρ. Κίπλιγκ

01/05/2014 - 19:45

Ύστερα από την επικράτηση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ του εθνοαποδομητή χρυσοκάνθαρου των ΜΚΟ Δημήτρη Χριστοπούλου και  την αποπομπή της Σουλεϊμάν Σαμπεθά για να μη διαταραχθεί το «ενιαίο τουρκικό πράγμα στη Δυτική Θράκη», την εμμονή των ΣΥΡΙΖΑΙίων στην καλοδεχούμενη

Το Φαρμακονήσι, οι λαθρομετανάστες και το φαρμάκι του ΣΥΡΙΖΑ για την Ελλάδα

27/01/2014 - 22:00

‘Ύστερα από τα δραματικά γεγονότα στο Φαρμακονήσι με την τραγική απώλεια λαθρομεταναστών για την οποία κανείς δεν μπορεί να επιχαίρει, ακολούθησαν οι οργίλες καταγγελίες των γνωστών πολυπολιτισμικών χρυσοκάνθαρων ΜΚΟ, οι περισσότερες από τις οποίες εμπορεύονται την ανθρώπινη δυστυχία και υπάγονται στην αρμοδιότητα του Εισαγγελέα. Όμως, ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η ιερή αγανάκτηση που κατέλαβε το ΣΥΡΙΖΑ για το όλο θέμα, ο οποίος...

Πολιτικές θέσεις και προτάσεις για το μεταναστευτικό

17/07/2013 - 21:00

Οι μετανάστες στην Ευρώπη σήμερα ανέρχονται κατά μέσο όρο σε 4-5% του συνολικού πληθυσμού. Στην Ελλάδα, με ρεαλιστικές εκτιμήσεις, οι μετανάστες και παράνομοι μετανάστες, υπολογίζονται σε 17-20% αντίστοιχα. Από το σύνολο των 11 περίπου εκ. κατοίκων στη χώρα μας, υπολογίζεται ότι 1,8 εκ. άτομα έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό. Τα τελευταία 5-10 χρόνια, εισέρχονται από τα σύνορα και παράλια με την Τουρκία, περίπου 200.000 παράνομοι μετανάστες το χρόνο. Σε δέκα χρόνια,

Subscribe to παράνομοι μετανάστες