μουσουλμάνοι

Όταν απευθύνεις προσκλητήριο, τότε να αναμένεις επισκέψεις

09/10/2016 - 22:25

Ναι είναι αλήθεια ότι, η δύση είναι υπόλογη για τους πολέμους που προξενούνται σε πολλά σημεία της γης και ειδικότερα στη Συρία. Αλλά ας μη γελιόμαστε. Για το τσουνάμι των μουσουλμάνων εισβολέων που κατακλύζει τη χώρα μας, κύριος υπεύθυνος είναι ο κυβερνών ΣΥΡΙΖΑ. Αφού αδυνατεί να παράσχει

Με τη γλώσσα των αριθμών : Η Ελλάδα μέχρι το 2025-30 μεταβάλλεται σε μουσουλμανική χώρα

28/03/2016 - 19:30

Η Ελλάδα πολύ σύντομα, στο ορατό μέλλον, μέχρι το 2025-30, θα έχει μετασχηματιστεί σε μουσουλμανική χώρα. Αυτό προκύπτει από ψύχραιμη μελέτη των αμείλικτων στατιστικών στοιχείων και δεδομένων σχετικών με τις γεννήσεις, τους θανάτους και τη μαζική είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών από τα ανατολικά σύνορα.

Η κατάληψη της Ελλάδας από τους εποίκους-εισβολείς και το ξερίζωμα των "ιθαγενων" απο τη χώρα μας

22/02/2016 - 10:30

Σήμερα βιώνουμε μια απίστευτη και πρωτόγνωρη στα παγκόσμια ιστορικά χρονικά, μαζική εισβολή μουσουλμάνων-εποίκων με προοπτική τη βέβαιη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης και κατάληψη της χώρας από τους εισβολείς και το ξερίζωμα των «ιθαγενών» Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες, από την ιστορική μας πατρίδα. Θα είμαστε η μοναδική περίπτωση στην ιστορία της ανθρωπότητας που μια χώρα παρέδωσε τα κλειδιά σε αλλοεθνείς χωρίς πόλεμο και βίαιη εισβολή.

Σαν τον βάτραχο που ψήνεται σιγά σιγά, στο τέλος θα βράσουμε και θα καούμε έτσι απλά, φιλανθρωπικά, μουσουλμανικά

16/12/2015 - 20:15

Η πολιτική του ανοιχτού προσκλητήριου και των διάτρητων συνόρων που εγκαινίασε η «φιλάνθρωπη» σημερινή κυβέρνηση,σε συνδυασμό με την οικονομική μας κατάρρευση, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε Λιβανοποίηση, Ισλαμοποίηση και εθνολογικό αφανισμό τη χώρας, όπως φαίνεται ότι σχεδιάζουν διεθνείς κύκλοι. Την ώρα που τα κοράκια των διεθνών αγορών ακονίζουν τα νύχια τους για να αρπάξουν τα σπίτια των ιθαγενών Ελλήνων και να τους μετατρέψουν σε άστεγους στη χώρα τους, η κυβέρνηση σπεύδει ασμένως να βρει σπίτια και να επιδοτήσει το νοίκι για 20-30.000 αποκαλούμενους πρόσφυγες.

Το μεγάλο δώρο στην Τουρκία με το όνομα Αλέξης Τσίπρας

16/12/2015 - 19:45

Μπορεί ο Ταγίπ Ερντογάν να είναι ένας πολύ θεοσεβούμενος μουσουλμάνος, αλλά αυτό τον Δεκέμβρη θα αρχίσει να πιστεύει στην ύπαρξη του Άγιου Βασίλη. Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι το μεγαλύτερο δώρο στην Τουρκία από ελληνικής πλευράς εδώ και δεκαετίες.Πέρυσι τέτοια εποχή ο πόλεμος στην Συρία ήταν στον τρίτο του χρόνο και όπως και τα προηγούμενα χρόνια εκατομμύρια Σύριοι και άλλοι μετανάστες βρισκόντουσαν στην Τουρκία

Από μια τριχιά κρέμεται η επιβίωση της Δύσης

23/11/2015 - 09:15

Για τις ανάγκες του νέου μου βιβλίου για το Αζερμπαϊτζάν, συνομίλησα προ καιρού με ένα μετριοπαθή αλλά πιστό μουσουλμάνο της κοινότητας του Αμπού Μπεκρ, στο Μπακού, που δεν μάσησε τα λόγια του: Εδώ στο Αζερμπαϊτζάν έχουμε εξασφαλίσει μια πραγματική όαση μετριοπάθειας και ηρεμίας. Τα πράγματα όμως δεν είναι παντού και για πάντα έτσι. Εσείς στη Δύση" μου σημείωσε με έμφαση, "κρίνετε τα πράγματα μέσα από τις δικές σας θρησκευτικές και πολιτιστικές αξίες και αντιλήψεις. Γι’ αυτό και συνήθως δεν καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει".

Τα ανοιχτά σύνορα είναι το τέλος της Ελλάδας

17/11/2015 - 20:45

Θα πρέπει να ζεις εντελώς στον δικό σου κόσμο για να μετακομίζεις την Μέση Ανατολή στην Ευρώπη και μετά να αναρωτιέσαι γιατί η καθημερινότητα σου γίνεται όλο και πιο μεσανατολική. Κάπου εκεί βρίσκονται η πολιτική τάξη και τα ΜΜΕ της Ελλάδας. Είναι τόσο βαθιά χωμένοι και οι μεν και οι δε στις αριστερές ιδεοληψίες της πολιτικής ορθότητας και της πολυπολιτισμικότητας που τους είναι αδύνατο να καταλάβουν την καταστροφή που θα φέρει η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που έχουν επιβάλλει.

Η νέα τάξη και τα γεγονότα του Παρισιού

15/11/2015 - 18:15

Οι γνωστοί παρ ημίν αλλά και σε όλην την ΕΕ από το 1996, πολιτικοί, πράκτορες της νέας τάξης και προδότες των λαών τους, διατάχθηκαν να κάνουν όλη την Ευρώπη ανθρώπινη σαλάτα. Τις ΗΠΑ της ΕΕ.Προδοτικά, εν κρυπτώ και χωρίς την έγκριση των λαών τους.Και οι Ευρωπαϊκές χώρες έγιναν χωρίς φρούρηση των συνόρων τους, ξέφραγο αμπέλι.

Πλύση εγκεφάλου και θρησκοληψία

15/11/2015 - 18:00

Δεν χρειάζεται κανένα «καλά οργανωμένο σχέδιο» για να ανατιναχτεί κάποιος ανάμεσα σε ανυποψίαστους ανθρώπους, όπως λέει το κλισέ των Μέσων Ενημέρωσης. Χρειάζεται απλώς πλύση εγκεφάλου νέων παιδιών με γελοίες υποσχέσεις για την μετά θάνατον ζωή, που εμπεριέχουν ουρί του παραδείσου και βουνά από πιλάφι. Ο μεγάλος Βρετανός βιολόγος Richard Dawkins ήταν πολύ εξοργισμένος την πρώτη «11η Σεπτεμβρίου» που έζησε η Δύση, με το μαζικό χτύπημα των φανατικών στις ΗΠΑ.

Η αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία και οι επικίνδυνες συνέπειες για την Ελλάδα

15/11/2015 - 16:00

Τα αιματηρά γεγονότα στο Παρίσι αναδεικνύουν το λάθος ή και την αφέλεια της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων στο βωμό μιας ανιστόρητης αντίληψης για τη φιλανθρωπία που συγχέει την παγκοσμιοποίηση με το σοσιαλιστικό διεθνισμό. Τελευταία, έχει καταργηθεί όχι μόνο η έννοια του παράνομου μετανάστη αλλά και αυτή του μετανάστη. Τώρα πλέον όλοι οι μετακινούμενοι στην Ευρώπη είναι πρόσφυγες. Γεγονός είναι ότι όλοι τους είναι μουσουλμάνοι, χωρίς αυτό από μόνο του φυσικά να αποτελεί κόλαφο.

Οι μουσουλμάνοι μετανάστες, η αριστερά και το ζοφερό μέλλον της χώρας

05/11/2015 - 13:30

«Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη όχι μόνο για λόγους αισθηματικούς , αλλά και για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες, μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα, είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα....».Ποιος τα γράφει αυτά ; Μα η διακήρυξη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς....

Μουσουλμάνοι αυτομαστιγόνονται στον Πειραιά και εμείς όπου νάναι να πηγαίνουμε γι' αλλού

Σιίτες Μουσουλμάνοι εγκατεστημένη στην Ελλάδα αυτομαστιγόθηκαν δημόσια στον Πειραιά,....
26/10/2015 - 14:45

Άντε σύντομα να μας έρθει και η Σαρία σε όλο της το μεγαλείο και τότε όλοι εμείς οι άτυχοι Ελληνογενείς να ξενιτευθούμε αφού αυτού του τύπου η "πολυπολιτισμική" κοινωνία, πολύ δύσκολα είναι στα μέτρα και τις ανοχές μας, αλλά ούτε και στην αντίληψή μας περί φιλανθρωπίας. Έτσι το ζήσαμε κι' αυτό. Σιίτες Μουσουλμάνοι εγκατεστημένη στην Ελλάδα αυτομαστιγόθηκαν δημόσια στον Πειραιά,....

Εθνοκτόνοι και πατριδοκτόνοι πολιτικοί, ξεπουλούν στους Τουρκο-Μουσουλμάνους τη Θράκη και την Ελλάδα ολόκληρη

24/10/2015 - 14:45

Στις προηγούμενες εκλογές έγινε κάτι που δεν έχει συζητηθεί αρκετά, σε σχέση πάντα με το μέγεθος και την αξία του ως πολιτικό και εθνικό γεγονός. Στη Ροδόπη, δύο κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, έβαλαν σε εκλόγιμες θέσεις μόνο μουσουλμάνους υποψηφίους. Τι σημαίνει αυτό;

Γκιλοτίνα για τη Γερμανίδα καγκελάριο 'Αγκελα Μέρκελ

15/10/2015 - 14:30

Περίπου 10.000 διαδηλωτές πήραν μέρος στην εβδομαδιαία πορεία του Pegida (ακρωνύμιο για τους Ευρωπαίους Πατριώτες κατά του Εξισλαμισμού της Δύσης) φωνάζοντας συνθήματα όπως «Φύγετε, φύγετε», «Είμαστε ο λαός» και «Η Μέρκελ πρέπει να φύγει».Ένα πανό που παρουσίαζε τη Γερμανίδα καγκελάριο ως Μητέρα Τερέζα είχε λεζάντα «Μητέρα Τερορέζα», συνδυάζοντας το όνομα Τερέζα με την τρομοκρατία

Οι μετανάστες ο Κάρλ Μάρξ, η εθνομηδενιστική αριστερά και η μουσουλμανοποίηση της χώρα μας

18/09/2015 - 14:45

«Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς.....Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη για την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον, γιατί σε μια χώρα όπου υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη, ας μην ξεχνούν ότι δε θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες, αν δεν υπήρχαν ληστές....

Η Ελλάδα θύμα της νέας Ισλαμικής 'φυγής'

12/09/2015 - 11:00

Η κραυγή ‘Χετζίρα’ (Hijrah) στέλνει κραδασμούς ανατριχίλας στις ψυχές και στο θυμικό των μουσουλμάνων. Σηματοδοτεί το ξεκίνημα του Ισλάμ κι’ αναφέρεται στη φυγή σαν πρόσφυγας του Προφήτη Μωάμεθ από την Μέκκα, για να διασωθεί από επικείμενους φονιάδες, την άφιξή του στη Μεντίνα (τότε, Γιαθρίμπ), την μεθόδευση της από μέσα κατάληψής της και την επεκτατική στη συνέχεια κυριαρχία του Ισλάμ παντού.

Η πολιτική των ανοικτών συνόρων για τους μετανάστες, οδηγεί τη χώρα μας σε Λιβανοποίηση και εθνολογικό αφανισμό

20/04/2015 - 22:30

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εγκαινίασε η Αν. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Υπουργός κα Τασία Χριστοδουλόπουλου, θα οδηγήσει σε Λιβανοποίηση και εθνολογικό αφανισμό τη χώρα μας, όπως πολύ πιθανόν σχεδιάζουν διεθνείς κύκλοι. Με το ανοιχτό προσκλητήριο προς όλους, προς το 1 δις των αναξιοπαθούντων ανα την Υφήλιο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ που αναζητούν μιά καλύτερη μοίρα στον ήλιο, υπολογίζεται ότι εφέτος θα μας έρθουν τουλάχιστον 300.000 μη αφομοιώσιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και ακραίοι φονταμελιστές και ακτιβιστές.

«Ακούσαμε πως άνοιξαν τα σύνορα στην Ελλάδα και ήρθαμε» - 1,5 δις ευρώ ο ετήσιος τζίρος των δουλεμπόρων

14/04/2015 - 12:45

«Ακούσαμε πως άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδας και ήρθαμε». Αυτή είναι η αυθόρμητη απάντηση πολλών από τους δεκάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που συσσωρεύονται αυτές τις μέρες στα ελληνικά νησιά και στον Έβρο και ύστερα από ολιγοήμερη «φιλοξενία» τους εκεί, μεταφέρονται μαζικά κυρίως στην Αθήνα.

Σελίδες

Subscribe to μουσουλμάνοι