Λαθρομετανάστες

«Η εισβολή των αμάχων» το νέο βιβλίο του Σταύρου Λυγερού

24/06/2016 - 15:09

Στο βιβλίο αυτό ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός (δίδυμο του βιβλίου “Η ισλαμική τρομοκρατία” και με μία έννοια συνέχειά του) αναλύει τις παραμέτρους του μεταναστευτικού προβλήματος.Αρχίζει το κύμα από την Ανατολική Ευρώπη τη δεκαετία του 1990,

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απαγορεύθηκε η λειτουργία των Ιδρυμάτων Soros στην Ρωσία...

02/12/2015 - 12:30

Μεταφέρει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος.
Σύμφωνα με την είδηση που μόλις κυκλοφόρησε διεθνώς το πρακτορείο CNBC το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε ότι από σήμερα απαγορεύει την λειτουργία των φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων για τη Δημοκρατία ( OSF ) και ( OSI ) του κ George Soros

Σχεδόν 5.000 πρόσφυγες (;) έφθασαν σήμερα στον Πειραιά

16/11/2015 - 13:30

Σχεδόν 5.000 πρόσφυγες (;) αποβιβάστηκαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.
Το πλοίο «Τέρα Τζετ» μετέφερε από τη Μυτιλήνη στον Πειραιά 1731 άτομα, το πλοίο «Μπλου Σταρ Πάτμος» κατέπλευσε το λιμάνι, επίσης από τη Μυτιλήνη, με 1427 και το πλοίο «Αριάδνη» μετέφερε 1659, εκ των οποίων οι 830 από τη Μυτιλήνη και οι 829 από τη Χίο.

Σύνοδος για το προσφυγικό: Θέλουν μια πόλη προσφύγων μέσα στην Αθήνα

25/10/2015 - 23:15

Το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας περίκλειστης πόλης-προσφύγων μέσα στην Αθήνα, συζητείται κατά πληροφορίες στην εν εξελίξει σύνοδο κορυφής της ΕΕ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, στην οποία λαμβάνει μέρος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΙΟΜ: Σε μόλις 5 ημέρες εισέβαλαν 48.000 ξένοι στην Ελλάδα!

24/10/2015 - 14:15

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης αναφέρει πως ο αριθμός εισβολής ξένων στην Ελλάδα έφτασε σε εβδομαδιαίο ρεκόρ: Το περασμένο πενθήμερο, καταγράφηκε είσοδος 48.000 ατόμων.

Περισσότεροι απο τους μισούς από τους 500.00 μετανάστες που έχουν έρθει στην Ελλάδα το 2014 και δηλώνουν Σύριοι, δεν είναι πραγματικοί Σύριοι

12/10/2015 - 17:30

Περισσότεροι από 500.000 άτομα εισήλθαν στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδα μέσα στο 2015, όπως αναφέρεται απο επίσημες πηγές. Απ' αυτούς, περισσότεροι απο τους μισούς που δήλωναν ότι προέρχονταν απο τη Συρία δεν ήταν πραγματικοί Σύριοι.Η κύρια πύλη εισόδου τους είναι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κυρίως η Λέσβος –που δέχθηκε 210.000 άτομα.

Άλλες 7.377 παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί, από την Μυτιλήνη στον Πειραιά

06/10/2015 - 13:30

Η κυβέρνηση εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού και του καγκελαρίου της Αυστρίας στη Λέσβο αποφάσισε να «αδειάσει» το νησί, ώστε να μην δουν την εικόνα που είχε 24 ώρες νωρίτερα με χιλιάδες παράνομα εισελθόντες αλλοδαπούς να περιμένουν να ταξιδέψουν προς την Αθήνα.

Από ελληνικό κράτος σε ισλαμικό χαλιφάτο

18/09/2015 - 14:15

Κάθε τετραγωνικό χιλιοστό της πατρίδας μας επανακτήθηκε από τους Τούρκους με αίμα. Ηρωες και μάρτυρες πολέμησαν και θυσίασαν τη ζωή τους για τον Χριστό και την Ελλάδα. Το έθνος μας, με την πολυχιλιετή ιστορία του, έχει δώσει τιτάνιους αγώνες για το δικαίωμα στην ύπαρξη και την ελευθερία.
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα με καμία δικαιολογία να αφαιρέσει την εξουσία που έχουν οι Ελληνες και να την εκχωρήσει αλλού. Αυτά τα εισαγωγικά, δυστυχώς, είναι απαραίτητα.

Ἁλιευθέντα ἀντικαταθλιπτικά ἀντιdebateικά Κεντριά καὶ τῆς Αὔριον

10/09/2015 - 16:30

-Τὶ σᾶς λέγαμε γιὰ τὰ μυαλά τῆς Γερμανίας. Ἀνακοίνωσαν ὅτι θὰ δεχθοῦν φέτος 800.000 λάθρο.
-Παίρνουν μυρωδιά, τὶ σχεδιάζει ἡ Νέα Τάξη Πραγμάτων, οἱ ὑπήκοοι Γερμανοὶ ἐργαζόμενοι; Ἁμὰν πιὰ ἡ βλακώδης προσήλωση στὸν Φύρερ (καθοδηγητή, ἀρχηγό). Οὔτε ΚΚΕτζῆδες νἄσανε.
-Ἐνῷ ἐσεῖς, ἔ; Δὲν προλαβαίνει νὰ ἀναλάβῃ ὁ νέος καὶ βγαίνουν τὰ μαχαίρια, πέφτουν οἱ μᾶσκες καὶ ἄλλα τέτοια ἐνδιαφέροντα καὶ ήθικά.

Κυρία Τασία : Τα νησιά πλούτισαν απο τους πρόσφυγες !

09/09/2015 - 10:30

Η πολιτική της Ευρώπης–φρούριο ξεπεράστηκε, τόνισε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου.Μιλώντας στο "The Pressproject" ανέφερε ότι "η επίσημη πολιτική της ΕE είναι η Ευρώπη-φρούριο.

Παραδοχή-βόμβα: Πέρασαν και τζιχαντιστές ανάμεσα στους "πρόσφυγες"

07/09/2015 - 17:00

Σε μια παραδοχή-βόμβα προχώρησε ο αρμόδιος υπηρεσιακός υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Μουζάλας ο οποίος παραδέχθηκε ότι ανάμεσα στους "πρόσφυγες" και "μετανάστες" που περνάνε καθημερινά προς την Ευρώπη δια μέσου της Ελλάδας βρίσκονται και τζιχαντιστές.

Με τουρκικά τουριστικά φέρι φτάνουν τώρα οι παράνομοι μετανάστες στα ελληνικά νησιά!

Τουρκικά τουριστικά πλοία μεταφέρουν ανενόχλητα Σύρους πρόσφυγες και κάθε λογής παράνομους μετανάστες ως επιβάτες σε κανονικά τους δρομολόγια, χωρίς καμιά αντίδραση απο τις ελληνικές αρχές, όπως καταγγέλουν κάτοικοι των ακριτικών νησιών και αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της η Daily Delegraf. Οι Τούρκοι συνοριοφύλακες τους επιτρέπουν την επιβίβαση με προορισμό την Ελλάδα.
02/06/2015 - 14:45

Τουρκικά τουριστικά πλοία μεταφέρουν ανενόχλητα Σύρους πρόσφυγες και κάθε λογής παράνομους μετανάστες ως επιβάτες σε κανονικά τους δρομολόγια, χωρίς καμιά αντίδραση απο τις ελληνικές αρχές, όπως καταγγέλουν κάτοικοι των ακριτικών νησιών και αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ της η Daily Delegraf. Οι Τούρκοι συνοριοφύλακες τους επιτρέπουν την επιβίβαση με προορισμό την Ελλάδα.

Επίορκοι αστυνομικοί συμμετέχουν στα δουλεμπορικά κυκλώματα με ετήσιο τζίρο ευρώ

29/05/2015 - 00:00

Με πολλά παλαιότερα άρθρα και ομιλίες μας είχαμε αποκαλύψει ότι πίσω από τη διακίνηση παράνομων μεταναστών υπάρχει ένα τεράστιο κύκλωμα μέσα και έξω από χώρα, που με μετριοπαθείς υπολογισμούς καρπώνεται πάνω από δύο δις ευρώ το χρόνο. Στο κύκλωμα περιλαμβάνονται αστυνομικοί δικηγόροι, διάφοροι παρατρεχάμενοι και επαγγελματίες υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτές τις μέρες αποκαλύφθηκες μέρος μόνο απ’ αυτό που έχουμε επανειλημμένα αναφέρει στο παρελθόν. Το γεγονός ότι, επίορκοι αστυνομικοί συμμετέχουν ενεργά στα δουλεμπορικά κυκλώματα, με το αζημίωτο φυσικά.

Χριστοδουλοπούλου : Δεν υπάρχουν πια μετανάστες αλλά μόνο πρόσφυγες !

«Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες», όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες, δήλωσε η αρμόδια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, κα Τασία Χριστοδουλοπούλου. μιλώντας που αλλού, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης του Πάσχα.Σύμφωνα με τις απόψεις της κυρίας Χριστοδουλοπούλου,  "οι πρόσφυγες έχουν μηδενική παραβατικότητα και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους ! Επιπλέον, ξεκαθάρισε ότι,κανένας πρόσφυγας δεν είναι άστεγος, αλλά τα άτομα που βλέπουμε τα πρωινά στις
14/04/2015 - 13:30

«Δεν υπάρχουν πλέον μετανάστες», όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα μας είναι πρόσφυγες, δήλωσε η αρμόδια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, κα Τασία Χριστοδουλοπούλου. μιλώντας που αλλού, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης του Πάσχα.Σύμφωνα με τις απόψεις της κυρίας Χριστοδουλοπούλου, "οι πρόσφυγες έχουν μηδενική παραβατικότητα και στατιστικά δεν έχει καταγραφεί κανένα αδίκημα από την πλευρά τους !

«Ακούσαμε πως άνοιξαν τα σύνορα στην Ελλάδα και ήρθαμε» - 1,5 δις ευρώ ο ετήσιος τζίρος των δουλεμπόρων

14/04/2015 - 12:45

«Ακούσαμε πως άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδας και ήρθαμε». Αυτή είναι η αυθόρμητη απάντηση πολλών από τους δεκάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που συσσωρεύονται αυτές τις μέρες στα ελληνικά νησιά και στον Έβρο και ύστερα από ολιγοήμερη «φιλοξενία» τους εκεί, μεταφέρονται μαζικά κυρίως στην Αθήνα.

Υπόμνημα 87 καθηγητών Πανεπιστημίου για το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης προς την πολιτική ηγεσία.

Ογδόντα επτά καθηγητές Πανεπιστημίου απέστειλαν υπόμνημα διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση, τα κόμματα της αντιπολίτευση και άλλους πολιτεικούς φορείς, καταγράφοντας την αντίθεσή τους στη νέα μεταναστερυική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία διαφαίνεται ότι ανοίγει το δρόμο για νέα μαζική έλευση παράνομων μετναστών. Ολόκληρο το υπόμνημα και τα ονόματα των καθηγητών που το υπογράφουν παρατίθεται πιο κάτω :
25/03/2015 - 11:30

Ογδόντα επτά καθηγητές Πανεπιστημίου απέστειλαν υπόμνημα διαμαρτυρίας προς την κυβέρνηση, τα κόμματα της αντιπολίτευση και άλλους πολιτεικούς φορείς, καταγράφοντας την αντίθεσή τους στη νέα μεταναστερυική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία διαφαίνεται ότι ανοίγει το δρόμο για νέα μαζική έλευση παράνομων μετναστών. Ολόκληρο το υπόμνημα και τα ονόματα των καθηγητών που το υπογράφουν παρατίθεται πιο κάτω :

Η Βρετανία δε στηρίζει τη διάσωση μεταναστών στη Μεσόγειο

31/10/2014 - 14:45

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι δε θα υποστηρίξει τις επιχειρήσεις στη Μεσόγειο για έρευνες και διάσωση μεταναστών που προσπαθούν να φθάσουν στην Ευρώπη, ενώ εντός της εβδομάδας τερματίζεται η ιταλική ναυτική επιχείρηση Mare Nostrum, χάρη στην οποία διασώθηκαν περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι μέσα σ' ένα χρόνο

Και η Tουρκία το χαβά της : συνεχίζει την προώθηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα της "Ευρωπαϊκής Ένωσης"

29/09/2014 - 20:15

Ένα σοβαρό επεισόδιο που συνέβη πριν από λίγες μέρες και που εκ των υστέρων αποκάλυψε η τουρκική εφημερίδα Aksam, στο κυριακάτικο της φύλο, δείχνει το πόσο μπορεί να έχει προχωρήσει η προώθηση των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην χώρα μας, που τώρα μπορεί να γίνεται ακόμα και με… τα φεριμπότ των γραμμών μικρασιατικών ακτών- ελληνικά νησιά.

Σελίδες

Subscribe to Λαθρομετανάστες