ΤΟ ΧΩΝΙ

Ενότητα του αντιμνημονιακού μπλόκ για κυβέρνηση εθνικής αξιοπρέπειας

16/01/2015 - 20:15

Προσωπικά, από τότε που θυµάµαι τον εαυτό µου, ένα πράγµα ήθελα να κάνω στη ζωή µου. Να είµαι δηµοσιογράφος. Για να µπορώ µε την πένα µου να ασκώ πίεση και έλεγχο στην εξουσία. Και έτσι να βρίσκοµαι πλάι στο λαό, να συµπαραστέκοµαι στους αδύναµους, να βοηθώ εκεί που µπορώ. Τιµώντας τις αξίες που µου µετέδωσε ο -αιώνιος δηµοσιογράφος- πατέρας µου και υπηρετώντας το όνειρο, που έχω από µικρό παιδί. Να µε φοβούνται τα λαµόγια. Και να βοηθώ τους συνανθρώπους µου, αξιοποιώντας κατάλληλα το υπερ-όπλο, που λέγεται δηµόσιος λόγος.

Η ενότητα των πραγματικά αντιμνημονιακών δυνάμεων χωρίς προαπαιτούμενα είναι σήμερα αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε

07/07/2014 - 19:00

«Η ανάγκη συσπείρωσης των πραγματικών αντιμνημονιακών δυνάμεων με επίκεντρο τη μετάβαση στο εθνικό μας νόμισμα, είναι σήμερα επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε. Για το σκοπό αυτό, προτείνουμε την κάθοδο στις επερχόμενες ευρωεκλογές, με συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου αλλά διατήρηση της πολιτικής και κομματικής μας ταυτότητας και αυτοτέλειας». Το λιτό αυτό κείμενο το στείλαμε από μέρους της Ελληνικής Δημοκρατικής Κίνησης ΔΡΑΧΜΗ σε αντιμνημονιακές πολιτικές κινήσεις πριν από τις ευρωεκλογές και το εννοούσαμε. Κάναμε επίσης πολλές παρόμοιες προσπάθειες για πολιτική σύμπραξη με διάφορους σοβαρούς αντιμνημονιακούς φορείς και προσωπικότητες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μας τιμώρησε όλους.

Διαβάστε στην εφημερίδα Το Χωνί το Α' μέρος του πολιτικού μας προγράμματος

02/02/2014 - 12:00

Διαβάστε σήμερα στην εφημερίδα της Κυριακής ΤΟ ΧΩΝΙ, το πρώτο μέρος του πολιτικού προγράμματος της Ελληνικής Δημοκρατικής Κίνησης ΔΡΑΧΜΗ. Και τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 7μμ., σας περιμένουμε στο θέατρο Ζίνα, Λεωφ. Αλεξάνδρας 74,για την παρουσίαση του ολοκληρωμένου προγράμματος και τη παρουσίαση του βιβλίο "Η Μετάβαση στη Δραχμή". Καλέστε τους φίλους σας και όσους πιστεύουν στην ανάγκη πραγματικής ανατροπής του μνημονίου που περνά μέσα από μια σοβαρή πολιτική και οικονομική πρόταση με επίκεντρο την έξοδο από το ευρώ. Γιατί το μνημόνιο και το ευρώ είναι δίδυμοι Σιαμαίοι αδελφοί. Αν το ευρώ είναι ταμπού, τότε και το μνημόνιο είναι ταμπού.

Subscribe to ΤΟ ΧΩΝΙ