Ανώνυμος

Η μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας έγινε πικρό ανέκδοτο...

17/09/2015 - 22:15

Σε ένα σχολείο κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, η δασκάλα παίρνει παρουσίες.
-Μεχμέτ Αλί Αρκαντάν;
-Παρών.
-Μουχτάρ Αλ Σαρουί;
-Παρών.

Η κατά ΜΕΡΚΕΛ Κυριακή προσευχή...

18/07/2015 - 11:00

Μέρκελ ημών η εν τοις Γερμανοίς, αγιασθήτω το δάνειό σου. Ελθέτω η χορηγία σου, εφαρμοσθήτω το πρόγραμμά σου το εκ Γερμανών, επί της Greece. Την δόσην ημών την επιούσιον δως ημίν Σύριζον. Και λάβε ημάς δια τα θελλήματα υμών μήπως και ημείς κουρέψομεν τας οφειλάς ημών. Και μη εισενέγκεις ημάς εις Τσιπρισμόν, αλλά ρύσαι ημάς από Ποτάμι και Νου Δου. Δι ευχών των αγίων εργατοπατέρων ημών, κύριοι Σόιμπλε, Γιούνκερ και πάντες οι τοκογλύφοι, χρηματοδότησον και σώσον ημάς. Αμήν.

Αγαπημένοι μου υποστηρικτές του ΝΑΙ

03/07/2015 - 12:45

Εδώ και κάποιες μέρες, σας βλέπω έξω φρενών με την πρωτοβουλία της κυβέρνησης να διεξάγει δημοψήφισμα. Πολλοί από σας χρησιμοποιείτε εκφράσεις όπως «αποτυχημένη διαπραγμάτευση», «χαμένοι πέντε μήνες», «ευθυνόφοβη κυβέρνηση» κι άλλα τέτοια εμπεριστατωμένα. Αγαπημένοι μου, ελάτε να μιλήσουμε ειλικρινά για μια φορά στη ζωή μας. Στην πραγματικότητα θα ψηφίσετε ΝΑΙ γιατί τα πέντε προηγούμενα χρόνια, εσάς δεν σας άγγιξε καμιά κρίση! Ή σας άγγιξε λίγο!

Δύο πράγματα θέλω να δω, δικαιοσύνη και δραχμές

15/06/2013 - 19:30

Δε γνωρίζω από λογιστικά,οικονομικά, δεν έχω ιδέα τι είναι τα spreads, το selective default, το πρωτογενές πλεόνασμα,το δευτερογενές έλλειμμα.

Subscribe to Ανώνυμος